Kinderfeestjes

MET PLEZIER EEN KINDERFEESTJE GEVEN!

Op zoek naar een leuk en origineel kinderfeestje? Bij Plezier en Spel bent u aan het juiste adres. Plezier en Spel zorgt voor een onvergetelijke dag. Wij bieden spannende en uitdagende activiteiten aan. U kunt een keuze maken uit een indoor- of outdoor kinderfeestje uit te breiden naar een compleet arrangement.

Indoor- en outdoor kinderfeestjes

Klik hier voor de mogelijkheden bij Plezier en Spel
Stormbaan - pagina kinderfeestjes - 1

INTERACTIEVE STORMBAAN

Met deze Interactieve Stormbaan is je kinderfeestje altijd geslaagd. Bij deze stormbaan zit een interactief scorebord waarmee je spellen op de stormbaan kunt doen. Door de speciale pionnen aan te tikken houdt het scorebord de precieze tijd en stand bij. Dit maakt de stormbaan extra uitdagend.

COMBI ARCHERY ATTACK / NERFGAMES

Combi Archery Attack / Nerfgames (vanaf 10 jaar) is een uitdagende en spannende activiteit voor kinderen die in groep 7 en 8 zitten. Lekker op een kindvriendelijke manier Archery Attack en Nerfgames spelen. Met dit spel mogen de kinderen zelf kiezen of ze de tegenstanders met pijl en boog of met de nerfblaster willen verslaan. Het spel wordt gespeeld met een masker, zachte balletjes en pijlen, waardoor alle kinderen met plezier aan dit kinderfeestje kunnen meedoen.

Nerfgames - pagina kinderfeestjes - 1

ZOWEL INDOOR ALS OUTDOOR MOGELIJK

Archery Attack (2)

ARCHERY ATTACK

Archery Attack wie wil dat nu niet met zijn kinderfeestje doen?! Het is uitdagend en spannend om te doen. Je probeert de tegenstander met zachte pijlen raak te schieten, waardoor je de tegenstander verslaat. Iedereen krijgt een masker op. Verstop je achter de bunkers en kies op het juiste moment de aanval!

BUBBELBAL

Bubbelbal is een stoere en uitdagende activiteit om met je kinderfeestje te doen. Je zit helemaal in de bubbelbal, alleen je benen zijn vrij. Lekker rollen en botsen tegen elkaar, je kunt van alles met deze bubbelballen doen. Wie kan de meeste keren rollen of maakt de mooiste koprol met de bubbelbal? Wie duwt de meeste kinderen om en blijft het langst staan? Of kiezen jullie voor een potje bubbelvoetbal? Met bubbelbal kun je alle kanten op.

Bubbelbal (1)
Interactieve games - pagina kinderfeestjes - 1

INTERACTIEVE GAMES

Interactieve games is een tof spel om met je kinderfeestje te doen. Wat is interactieve games nu eigenlijk? Punten verdienen op het scorebord door spots aan te tikken. Wie kan het snelst alle spots uit tikken? Het is dus uitdagend om met je kinderfeestjes te doen.

NERFGAMES

Nerfgames (vanaf 11 jaar) is een hele uitdagende activiteit. Deze activiteit is geschikt voor kinderen uit groep 8. Wie wil nu niet zo’n leuk kinderfeestje als afsluiting van de basisschool! Zet een stoer masker op en probeer met je nerfblaster je tegenstander te verslaan. Doordat er met zachte balletjes gespeeld wordt doet het geen pijn.

Combi Archery Attack - Nerfgames (2)

ALLEEN INDOOR MOGELIJK

APENKOOIEN

Apenkooien  lekker klimmen, springen, zwaaien en klauteren tijden je kinderfeestje. Wie wil dat nu niet! Verschillende spellen doen. Wie klimt er door het parcour. Wie laat zich niet tikken tijdens het vernieuwde apenkooi spel?

Apenkooien - pagina kinderfeestjes - 1
Freerunningm - pagina kinderfeestjes -1

FREERUNNING

Freerunning betekend ´´op je eigen manier bewegen´´ door de gymzaal. Salto´s maken, rollen, springen en klimmen. Alles is mogelijk met Freerunning. Bij Plezier en Spel kan iedereen op zijn eigen manier meedoen.