Gym op school

Plezier en Spel is begonnen met een nieuw project Gymopschool.nl. De naam zegt het al. Wij vinden het belangrijk dat alle scholen gymles krijgen op school door een leerkracht LO die gespecialiseerd zijn in bewegen.

VOORBEELDEN VAN GYM OP SCHOOL PAKKETTEN


GYM OP SCHOOL 40 WEKEN

1 keer per week gymles voor alle groepen
­
Volgens de leerlijnen en visie van school
­
­
Prijs € 50,- per uur

Dit geldt voor alle schoolweken.
De prijs is inclusief btw , en begeleiding, exclusief reiskosten.
­­
BOEK DIT ARRANGEMENT
­


PROJECT GYM OP SCHOOL 4 WEKEN

1 keer per week gymles voor alle groepen
­
Bubbelbal, Archery Attack, Lasergamen en Interactieve Games
­­
Prijs € 75,- per uur  

Dit geldt voor 4 schoolweken.
De prijs is inclusief btw , materiaal en begeleiding, exclusief reiskosten.
­­
BOEK DIT ARRANGEMENT
­­


KLASSEN-
WORKSHOP

Workshop van 1 uur
per klas
­
Bubbelbal, Archery Attack, Lasergamen of Interactieve Games
­­
Prijs € 150,- per uur  

Dit geldt voor 1 gymles.
De prijs is inclusief btw , materiaal en begeleiding,
exclusief reiskosten.
­
BOEK DIT ARRANGEMENT
­


SUPER GYMLES ARRANGEMENT

· Stormbaan Plezier
· Interactieve games
· Stokkenvangen
· Pijl en boogschieten
­
­
­
Prijs € 500,- per dag  

Dit geldt voor een hele schooldag.
D
e prijs is inclusief btw en op- en afbouw, exclusief begeleiding en bezorgkosten.
­
BOEK DIT ARRANGEMENT
­
Arrangement Gymopschool - gymles - Pagina gym op school - 1

GYM OP SCHOOL 40 WEKEN

Plezier en Spel is sinds dit schooljaar een nieuw project begonnen met de naam gymopschool.nl. Dit houdt in dat wij gymdocenten die zijn afgestudeerd aan de ALO (Academie voor Lichamelijke Opvoeding) voor de klas laten staan. Deze docenten mogen allemaal hun eigen talenten laten zien en uitvoeren. Maar de visie van Plezier en Spel en school staan centraal. Vernieuwend lesgeven volgens de leerlijnen en meeliften met de visie van de school. Wij vinden het belangrijk dat alle kinderen op hun eigen niveau moeten kunnen bewegen en ze moeten zoveel mogelijk succeservaring hebben.

PROJECT GYM OP SCHOOL 4 WEKEN

Veel scholen werken met Projectweken. Gymopschool.nl wil hier op inspringen en heeft mooie mogelijkheden voor jullie school. Kies nu bijvoorbeeld voor een Project van 4 weken. De gouden sportieve weken. Plezier en Spel kan in deze weken 4 uitdagende workshops aanbieden, dit is met begeleiding en materiaal. Bubbelbal, Archery Attack, Interactieve Games en Lasergamen dit is allemaal mogelijk. Het is zelfs mogelijk om deze weken over het schooljaar te verdelen. 

Gym op school 4 weken - Pagina gym op school - 2
Gym arrangement met stormbaan - Pagina gym op school - 1

SUPER GYMLES ARRANGEMENT

Een leuke en uitdagende gymles aanbieden aan de kinderen. Het is altijd leuk om eens een keer niet de standaard toestellen neer te zetten in de gymles maar een gymles die vooral gericht is op plezier. Bij Plezier en Spel zijn hier veel mogelijkheden voor. We hebben bijvoorbeeld een arrangement met stormbaan plezier, interactieve games, stokkenvangen en pijl en boogschieten. Dit zijn uitdagende activiteiten voor alle groepen. Plezier en Spel kan natuurlijk ook een arrangement op maat maken.

BEGELEIDE WORKSHOPS

Begeleide workshops aanbieden voor de kinderen van school tijdens de gymles. Een keer een andere gymles aanbieden? Dan bent u bij Plezier en Spel aan het juiste adres. Lasergamen, nerfgames (vanaf groep 7), bubbelbal, apenkooien of archery attack het is allemaal mogelijk. Bezorg de kinderen een gymles die ze nooit meer zullen vergeten.

Begeleide workshops - Pagina gym op school - 1

STORMBAANVERHUUR

stormbaanverhuur - Pagina gym op school - 1

STORMBANEN

Huur een Stormbaan bij Plezier en Spel. Het is natuurlijk altijd leuk om voor de kinderen een keer iets anders te doen tijdens de gymles. Een stormbaan is hier echt geschikt voor. Plezier en Spel heeft stormbanen in veel verschillende maten. Er is al een stormbaan glijbaan van 9 meter. Maar hebben jullie een grote sporthal dan kunnen je kiezen voor de Mega stormbaan Plezier van 50 meter. Mogelijkheden genoeg om er een echt gymfeest van te maken!

ATTRACTIEVERHUUR

ATTRACTIEVERHUUR

Verzin een leuke en uitdagende gymles en huur extra activiteiten via Attractieverhuur. Bij Plezier en Spel zijn veel mogelijkheden. Wij hebben ervaring met het onderwijs, dus wij kunnen meedenken met de school. Op dit moment zijn interactieve games, pijl en boogschieten en een lasergamekist de favorieten attracties.

Attractieverhuur - Pagina gym op school - 1