Juffen en meestersdag

Juffen en meestersdag is op de meeste scholen een traditie. 1 dag feest omdat alle verjaardagen van de juffen en meesters gevierd worden.
een springkussen, stormbaan of begeleide workshop past hier natuurlijk perfect bij. Plezier en Spel kan het voor jullie regelen inclusief of exclusief begeleiding.

STORMBANEN EN SPRINGKUSSENS HUREN

Stormbaan - Pagina Koningsspelen -1

STORMBANEN

Een stormbaan mag natuurlijk niet ontbreken tijdens een juffen en meestersdag. Plezier en Spel is gespecialiseerd in het onderwijs en dus kunnen wij goed advies geven bij de keuze uit de stormbanen. Wij hebben stormbanen variërend van 9 meter tot 50 meter.

SPRINGKUSSEN

Tijdens de juffen en meestersdag wordt er vaak bij de kleuters voor een Springkussen gekozen. Plezier en Spel heeft verschillende keuzes. De afmetingen en thema’s verschillen. Wij hebben springkussens met en zonder glijbaan.

Springkussen - Pagina Koningsspelen - 1

ATTRACTIEVERHUUR

Attractieverhuur - Pagina Koningsspelen - 1

ATTRACTIEVERHUUR

Met de juffen en meestersdag kun je natuurlijk ook alle andere attracties huren via ons attractieverhuur. Interactieve Games en boogschieten worden vaak gekozen tijdens deze feestelijke dag. Wij kunnen natuurlijk advies geven wat het beste bij jullie school past.

BEGELEIDE ACTIVITEITEN

BEGELEIDE ACTIVITEITEN

Een begeleide activiteit is een leuke en uitdagende optie tijdens de juffen en meestersdag. Plezier en Spel kan deze activiteit de de hele dag begeleiden. Archery Attack, Lasergamen en Bubbelballen zijn echt aanraders. Alle kinderen kunnen op hun eigen niveau aan deze activiteiten deelnemen.

Archery Attack - Pagina Koningsspelen - 1