Bedrijfsuitje

Met Plezier een bedrijfsuitje doen!

Op zoek naar een actief en uitdagend bedrijfsuitje ? Bij Plezier en Spel bent u aan het juiste adres. Plezier en Spel zorgt voor een geweldige belevenis. Wij bieden allemaal spannende en sportieve activiteiten aan. U kunt een keuze maken uit verschillende bedrijfsuitjes breiden naar een compleet arrangement.

Indoor- en outdoor bedrijfsuitjes

Klik hier voor de mogelijkheden bij Plezier en Spel

NIEUWE ACTIVITEITEN

INTERACTIEVE STORMBAAN

Ga de strijd aan op de Interactieve Stormbaan tegen je collega´s. Wie is de snelst op de stormbaan of welk team gaat gaat doormiddel van goed samenwerken het snelst over de stormbaan?! Het interactieve scorebord houdt precies de tijd bij, dus dat maakt het extra uitdagend en leuk!

Stormbaan - Pagina Bedrijfsuitje - 2

ZOWEL INDOOR ALS OUTDOOR MOGELIJK

Archery Attack - Pagina Bedrijfsuitjes - 1

ARCHERY ATTACK

Archery Attack is een uitdagende en spannende activiteit om te doen. Je kunt je collega’s uitdagen en doormiddel van zachte pijlen verslaan! Om je gezicht te beschermen spelen alle spelers met een masker op. Daag elkaar uit en ga de strijd aan tijdens Archery Attack met je collega’s. Bunker Archery Attack, dus bouw met je team zelf een bunker en Archery Attack met vlaggenroof, probeer de vlag bij vijandig gebied te pakken zonder geraakt te worden zijn op dit moment een hype.

BUBBELBAL

Bubbelbal spelen met je collega´s, hoe hilarisch is dat?! Het is lachwekkend om te zien en goed voor de sfeer binnen jullie bedrijf. Lekker duwen en rollen tegen elkaar. Bubbelbal is al jaren een echte hype in Nederland. Er zijn verschillende spellen die echt de moeite waard zijn om te doen. ”Last man standing”, wie blijft het langst staan en wie duwt de andere spelers in de Bubbelbal om? Bubbelvoetbal wordt vaak aangeboden. Is echt een leuk spel en het voordeel is, je hoeft niet goed te kunnen voetballen.

Bubbelbal - Pagina Bedrijfsuitjes -1
Whack A Mole - Pagina bedrijfsuitjes - 2

WHACK A MOLE

Whack a Mole is een hilarisch en uitdagend spel om samen met je collega´s te doen. Wie durft uit zijn hol te komen en punten te verdienen, want de tegenstander probeert je op het hoofd te slaan. Het spel wordt gespeeld met spots, waarop je moet slaan. De spots staan in verbinding met het scorebord, zo kun je zien wie de winnaar is als de tijd om is!

DARTVOETBAL

Dartvoetbal is een leuke en uitdagende activiteit om te doen met je collega’s. Je probeert de meeste punten te behalen door de ballen op het bord te schieten, de ballen blijven aan het bord kleven. Je hanteert met tellen de dartnormering. Als je moeite hebt met schieten is het natuurlijk geen probleem dat je de bal tegen het Dartbord gooit.

Dartvoetbal - Pagina Bedrijfsuitjes - 1
Stormbaan Super Plezier - Pagina Bedrijfsuitjes - 1

STORMBAAN

Daag je collega’s uit op één van de geweldige Stormbanen van Plezier en Spel. Welk team gaat als snelst over de stormbaan of hindernisbaan en wordt de winnaar van de dag. De stormbanen van Plezier en Spel zijn uitdagend genoeg voor volwassenen. Je kunt een stormbaan huren van 9 tot 50 meter!

ALLEEN INDOOR MOGELIJK

APENKOOIEN

Apenkooien met je collega´s, wie wil dat nu niet? Lekker met elkaar klimmen, klauteren, zwaaien en springen net als vroeger. Wie kan ontkomen aan de tikkers door zich vlug en slim te bewegen door het apenkooi parcours. Plezier en Spel is gespecialiseerd in het begeleiden van Apenkooien voor volwassenen.

Apenkooien - Pagina Bedrijfsuitjes - 1