Scholen

Scholen hebben in een schooljaar verschillende activiteiten en evenementen. Zijn jullie opzoek naar een attractie(s) voor deze dagen, dan bent u bij ons aan het juist adres!  Nieuw bij Plezier en Spel zijn stormbaanverhuur en gymopschool. Wij willen ons meer richten op het onderwijs. Hierbij wil Plezier en Spel vernieuwend zijn. 

ACTIVITEITEN OP SCHOLEN

Gym op school - Pagina school - 1

GYM OP SCHOOL

Plezier en Spel is met een nieuw project gymopschool.nl begonnen. In dit project willen wij duidelijk naar voren laten komen dat wij het belangrijk vinden dat kinderen op school volgens de norm gymles krijgen, dus 2 keer per week van een leraar lichamelijke opvoeding. Wij willen scholen de mogelijkheid bieden om op hun school vakdocenten in te zetten, dit mogen ook Paboleerkrachten zijn met een gymbevoegdheid.

SPORTDAG

Bijna alle scholen hebben wel een sportdag. Plezier en Spel heeft ervaring in het organiseren en begeleiden van sportdagen voor méér dan 500 kinderen. Jullie kunnen als school bijvoorbeeld een stormbaan of springkussen bij ons huren. Plezier en Spel kan de totale sportdag samen met jullie organiseren en uitvoeren. De meeste scholen zoeken toch wel naar een vernieuwende sportdag. Bij Plezier en Spel zijn hier veel mogelijkheden voor. Kijken ook snel op de pagina sportdag.

Sportdag - Pagina scholen
Koningsspelen - stormbaan - Pagina scholen - 1

KONINGSSPELEN

Koningsspelen is een jaarlijkse sportdag voor scholen. Dit jaar zijn de Koningsspelen op vrijdag 23 april. Er is nu al bekend dat de koningsspelen wel doorgaan, maar in een aangepaste versie. Het is natuurlijk leuk om tijdens deze dag een stormbaan of springkussen te huren bij Plezier en Spel. Jullie kunnen ook voor begeleide activiteiten of attractieverhuur kiezen.

KAMP- OF SLOTUITJE GROEP 8

Alle kinderen verdienen een kamp- of slotuitje met groep 8. Door Covid19 is dit allemaal verandert. Vorig schooljaar ging bij veel scholen het schoolkamp niet door. Plezier en Spel heeft toen arrangementen ontwikkelt zodat de kinderen tocht het afscheid krijgen die ze verdienen na 8 jaar Bassischool. Voor dit schooljaar is dat weer mogelijk. Nu is er weer veel twijfel over het doorgaan van de schoolkampen. Bij Plezier en Spel kijken we vooruit en denk we in mogelijkheden. Die mogelijkheden hebben wij op onze site voor jullie op een rijtje gezet. Deze activiteiten kunnen op elke locatie plaatsvinden.

Kamp- of slotuitje groep 8 -Pagina scholen - 1
Teambuilding Apenkooien - Pagina Scholen - 1

TEAMBUILDING

Leer elkaar beter kennen tijdens het Teambuildingsuitje. Samenwerken, elkaar vertrouwen en Plezier zijn allemaal belangrijk voor de sfeer binnen een team. Plezier en Spel heeft verschillende activiteiten die hier perfect bij aansluiten. Voeg bijvoorbeeld tijdens een studiedag een actief programma toe. Lekker actief bezig zijn met je collega´s!

JUFFEN EN MEESTERSDAG

De meeste scholen hebben een Juffen en meestersdag. Een leuke en uitdagende stormbaan of springkussen mag hierbij niet ontbreken. Plezier en Spel heeft springkussens met verschillende thema’s en stormbanen van 9 meter tot 50 meter lang. 

juffen en meesterdag Springkussens - Pagina scholen - 1
BSO - stormbaan - Pagina sportdag - 1

BSO (BUITENSCHOOLSE OPVANG)

Veel kinderen gaan tegenwoordig naar een BSO. Natuurlijk willen ze op de buitenschoolse opvang leuke en uitdagende activiteiten aanbieden. Door jaren ervaring in de buitenschoolse opvang is Plezier en Spel gespecialiseerd in het aanbieden en bedenken van leuke activiteiten voor de kinderen van de BSO. Een stormbaan of springkussen huren, gewoon lekker bubbelbal spelen, apenkooien of een activiteiten dag met allemaal attracties, bij Plezier en Spel is dit allemaal mogelijk!