Koningsspelen

ALS SCHOOL MEEDOEN AAN DE KONINGSSPELEN

De Koningsspelen is een jaarlijkse sportdag voor kinderen in Nederland. Het evenement wordt ieder jaar in april georganiseerd, op de laatste vrijdag voorafgaand aan Koningsdag. Dit jaar is het 26 april.
Tijdens de Koningsspelen staat gezond eten en actief bewegen centraal.

Bij Plezier en Spel is het mogelijk om voor deze dag een stormbaan of springkussen te huren. Wij kunnen ook de gehele Koningsspelen begeleiden. Door de jaren heen hebben steeds meer scholen een stormbaan of springkussen gehuurd bij Plezier en Spel.
Klik hier voor de mogelijkheden bij Plezier en Spel

STORMBANEN EN SPRINGKUSSENS HUREN

Stormbaan - Pagina Koningsspelen -1

STORMBANEN

Een stormbaan mag niet ontbreken tijdens Koningsspelen bij jullie op school. Plezier en Spel heeft verschillende stormbanen met afmetingen van 9 meter tot maar liefst 50 meter lang. Koningsspelen vindt dit jaar plaats op vrijdag 26 april. Maar het is natuurlijk mogelijk om het op een andere dag te vieren. Als school willen jullie de kinderen natuurlijk wat leuks bieden en daar past een stormbaan prima bij.

Plezier en Spel is onderdeel van stormbaanverhuur.nl. Wij zijn gespecialiseerd in het verhuren van attracties voor het Onderwijs.

SPRINGKUSSEN

Tijdens Koningsspelen op vrijdag 26 april huren veel scholen een Springkussen. Wij hebben bij Plezier en Spel verschillende springkussens met verschillende thema´s en afmetingen. Er zijn veel scholen die het ook een andere dag vieren, dit is natuurlijk mogelijk. Het gaat erom dat kinderen lekker bewegen en een springkussen maakt dit net iets leuker en uitdagender. Jullie kunnen natuurlijk ook kiezen voor een stormbaan en springkussen. Plezier en Spel heeft verschillende mogelijkheden voor attractieverhuur en begeleide activiteiten.

Springkussen - Pagina Koningsspelen - 1

ATTRACTIEVERHUUR

Attractieverhuur - Pagina Koningsspelen - 1

ATTRACTIEVERHUUR

Met Koningsspelen is het mogelijk om andere activiteiten te huren via attractieverhuur. Voorbeelden die vaak worden verhuurd zijn een lasergamekist, kinderrodeo of dartvoetbal. Wilt u advies als hebben dan kunnen wij meedenken of de organisatie op ons nemen. Plezier en Spel is gespecialiseerd in het organiseren en begeleiden van sportdagen.

BEGELEIDE ACTIVITEITEN

BEGELEIDE ACTIVITEITEN

Een begeleide activiteit met Koningsspelen is een uitdagende optie voor een school. Bij Plezier en Spel kun je uit meerdere activiteiten kiezen. Op dit moment zijn Bubbelbal en Archery Attack het populairst. Wij zorgen dat iedereen lekker op zijn eigen manier aan de activiteit kan meedoen. Geadviseerd wordt om Bubbelbal en Archery Attack vanaf groep 3 aan te bieden. 

Archery Attack - Pagina Koningsspelen - 1