Vrijgezellenfeesten

 

Vrijgezellenfeest

Vanaf: 90.00


De activiteiten worden met begeleiding aangeboden. De begeleiding is bij de prijs inbegrepen. Alle prijzen zijn inclusief Btw, maar exclusief reiskosten.

 

Wissen
Categorie: .

Informatie

Bent u opzoek naar een uitdagend en gezellig Bedrijfsuitje, wacht dan niet langer.

U kunt hier een vrijgezellenfeest kiezen die gericht op 6-20 personen.

Wij hebben ervaring met het organiseren van uitjes voor méér dan 500 personen. Dan is de prijs op aanvraag.

Wat kunt u van ons verwachten

Tarieven

Tijd Prijs per persoon
1 uur € 15,-
1,5 uur € 20,-
2 uur € 25,-  

Voorbeeld van een Vrijgezellenfeest van 2 uur op eigen locatie

15:00-15:55 Bubbelbal
15:55-16:05                  Pauze
16:05-17:00 Archery Attacck

* Als je kiest voor een locatie van Plezier en Spel dan gaan we samen opzoek naar de juiste locatie voor jullie bedrijf.

Informatie over de activiteiten (heeft u nu een andere activiteit gezien die u graag wilt doen, laat dit dan weten en wij regelen dit voor u).

  • Archery Attack is een nieuwe sport- en spelvariant die waanzinnig populair is. Niet zo gek want het geeft dezelfde spanning en sensatie als paintball – maar dan zonder pijn, want de pijlen hebben een schuimrubber punt. Tijdens dit spel kunnen jij en je collega’s, sportteam of vrienden je helemaal uitleven.
  • Bubbelbal gaat niet om de prestatie, maar om het plezier dat je met elkaar beleeft. Met de bubbelballen kun je een partijtje bubbelvoetbal spelen, maar je kan ook over de kop rollen of tegen elkaar op botsen.
  • Nerf Games is het nog steeds helemaal. Compleet veilig schieten met nerfblasters en zachte kogels. Speel nu met jouw collega’s een spannende en uitdagende nerfgame op een eigen gekozen indoor locatie.
  • Interactieve Pionnen zijn echt eindeloos te combineren! Je neemt het op tegen elkaar in een team, één tegen één of in je eentje. De score wordt automatisch bijgehouden door het scorebord.
  • Wack a Mole is er nu ook in een IPS variant. Twee teams strijden tegen elkaar om de meeste punten te scoren. Als “mol” probeer je zo vaak mogelijk op de HIT targets te slaan, maar pas op dat je niet op je hoofd getikt wordt met de opblaasbare hamer van de speler(s) in het midden!
  • Letterpakkenspel is erg leuk om je bedrijf te doen. De letterpakken bieden ook veel variatie, omdat je er meerdere spellen mee kan doen.
  • Oud-Hollandse Spelen blijven echt leuk om te doen met je collega’s. je kunt o.a. kiezen uit stokken vangen, gatenkaas en bibberspiraal.
  • Lasergamen is een leuke activiteit die prima aansluit bij de belevingswereld van de kinderen. Je hebt allemaal je eigen lasergamepistool en je kunt gelijk aan de slag.

Maak jouw feest of evenement helemaal af met een gave stormbaan! Zo kan iedereen het kind in zichzelf weer naar boven halen en zich uitleven op de baan. Wie haalt als eerste de finish?

Alle activiteiten zijn inclusief begeleiding.