Stormbanen

Plezier en Spel is gespecialiseerd in het verhuur van stormbanen. Sinds dit jaar is stormbaanverhuur onderdeel van Plezier en Spel. Zo kan Plezier en Spel zich nog meer richten op het verhuur van stormbanen.
Door ervaring kunnen wij goed advies geven welke stormbaan het beste bij jullie feest of evenement past.
Kijk ook eens bij onze Springkussen en Attractieverhuur.
BOEK HIER GELIJK JE STORMBAAN


STORMBANEN HUREN

Stormbaan Plezier - Pagina stormbanen - 1

STORMBAAN PLEZIER

Stormbaan Plezier is speciaal ontwikkeld voor kinderen in de leeftijd van 4-12 jaar. De stormbaan is 13,5 meter lang. Klim en klauter zo snel mogelijk door en over de obstakels heen en ga de strijd met je tegenstander aan. Plezier en Spel staat voor veiligheid, dus er mogen maar 2 kinderen tegelijk op de stormbaan. Deze stormbaan is dus zéér geschikt voor een wedstrijdje 1 tegen 1 of een estafette. Voor een sportdag of buurtfeest is deze stormbaan echt een eyecatcher!

BOEK HIER DEZE STORMBAAN VANAF € 224,-

INTERACTIEVE STORMBAAN PLEZIER

De Interactieve Stormbaan Plezier is echt een hype op dit moment. Deze stormbaan Plezier is voorzien van een elektronisch scorebord die de score of tijd bijhoudt. Ga de strijdt aan op deze 13,5 meter lange stormbaan met je tegenstander. Plezier en Spel staat voor veiligheid, dus mogen op deze stormbaan 2 deelnemers tegelijk. Doordat er een scorebord bijzit is de stormbaan voor alle leeftijden geschikt. Ideaal als activiteit tijdens een zeskamp of sportdag!­

BOEK HIER DEZE STORMBAAN VANAF € 300,-
Stormbaan - pagina kinderfeestjes - 1
Stormbaan Plezier Glijbaan - Pagina stormbanen - 1

STORMBAAN KLIMPLEZIER

Stormbaan Klimplezier is een hele toffe stormbaan. Deze stormbaan is 14 meter lang en is geschikt voor alle leeftijden. dit vooral door de bootcamprol waar je over heen moet klimmen, voor kinderen van 4-6 jaar is deze rol soms nog lastig. Klauter, klim over de stormbaan en sluit af met de reuze glijbaan. Deze stormbaan is geschikt voor tijdens een sportdag, koningsspelen of andere feestelijke dag!

BOEK HIER DEZE STORMBAAN VANAF € 270,-

STORMBAAN GLIJBAAN PLEZIER

Stormbaan Glijbaan Plezier Is echt een aanrader. De lengte van de stormbaan is 14 meter. Vooral de super toffe glijbaan is uitdagend. De stormbaan is geschikt voor alle leeftijden. De stormbaan is geschikt voor tijdens een sportieve en feestelijke dag.

BOEK HIER DEZE STORMBAAN VANAF € 275,-
Stormbaan Plezier Glijbaan
Hindernisbaan Plezier - Pagina stormbanen - 1

HINDERNISBAAN PLEZIER

Hinderbaan Plezier is een leuke en uitdagende hindernisbaan. De baan heeft een lengte van 26 meter. Omdat de stormbaan uit verschillende delen bestaat die veiligheid-technisch niet verbonden mogen worden is er 2,5 meter ruimte tussen de banen. De hinderbaan bestaat uit maar liefst 4 delen. De baan is zéér geschikt voor alle leeftijden. Klim en klauter zo snel mogelijk door deze hindernisbaan.

BOEK HIER DEZE STORMBAAN VANAF € 300,-

STORMBAAN SUPER PLEZIER

Stormbaan Super Plezier is op dit moment echt de aanrader. Plezier en Spel heeft deze stormbaan zelf samengesteld, zodat de kinderen en volwassenen uitgedaagd worden. Klimmen, klauteren en glijden, alles heeft deze stormbaan om de uitdaging aan te gaan. Deze stormbaan is geschikt voor alle leeftijden. De baan is maar liefst 19 meter lang en is een echte eyecatcher op elk evenement!

BOEK HIER DEZE STORMBAAN VANAF € 320,-
Stormbaan Super Plezier - Pagina stormbanen - 1
Stormbaan Super Glijbaan - Pagina stormbanen - 1

STORMBAAN MEGA GLIJBAAN

Stormbaan Mega Glijbaan deze stormbaan heeft 2 glijbanen en is echt een super uitdagende stormbaan. De stormbaan heeft een lengte van 23 meter. De stormbaan is geschikt voor alle leeftijden. Met deze mega stormbaan is elke evenement een succes en onvergetelijke ervaring!

BOEK HIER DEZE STORMBAAN VANAF € 400,-

ATTRACTIEVERHUUR

ATTRACTIEVERHUUR

Naast onze stormbanen is het mogelijk om andere activiteiten te huren via attractieverhuur. Voorbeelden die vaak worden verhuurd zijn een lasergamekist, kinderrodeo of dartvoetbal. Wilt u advies als hebben dan kunnen wij meedenken of de organisatie op ons nemen. Plezier en Spel is gespecialiseerd in het organiseren en begeleiden van sportdagen.

Attractieverhuur - Pagina Koningsspelen - 1

BEGELEIDE ACTIVITEITEN

Archery Attack - Pagina Koningsspelen - 1

BEGELEIDE ACTIVITEITEN

Een begeleide activiteit naast een stormbaan is een uitdagende optie voor een school. Bij Plezier en Spel kun je uit meerdere activiteiten kiezen. Op dit moment zijn Bubbelbal en Archery Attack het populairst. Wij zorgen dat iedereen lekker op zijn eigen manier aan de activiteit kan meedoen. Geadviseerd wordt om Bubbelbal en Archery Attack vanaf groep 3 aan te bieden.