Jeugdactiviteit Geinoord zaterdag 27 maart

Jeugdactiviteit Geinoord zaterdag 27 maart

Zaterdag 27 maart hebben ongeveer 170 jeugdspelers van S.V. Geinoord een spectaculaire zeskamp gedaan. Dit wat geheel Coronaproof. De kinderen hebben op 6 velden samen met hun leeftijdsgenootjes 6 onderdelen gedaan. De onderdelen die de spelers hebben gedaan zijn Bubbelbal, Boogschieten, Archery Attack, Interactieve Games, Stormbaan en Dartvoetbal.

Door Corona was de jaarlijkse activiteit al een aantal keer verzet en hebben we samen besloten om het dit jaar buiten te houden op het eigen sportcomplex van Geinoord. Dit was een groot succes met allemaal blijde en enthousiaste kinderen. Gewoon een keer wat anders doen volgens de richtlijnen.

Iedereen bedankt voor het enthousiasme.

Leuke beelden van de zeskamp