Lasergamen en badminton tijdens kerstvakantie games

Lasergamen en badminton tijdens kerstvakantie games

Na de zomer- en de herfsteditie zal op donderdag 28 december 2017 de kersteditie plaatsvinden van de vakantie games. Dit initiatief van SportID en MOvactor bestaat uit wisselend sport- en beweegaanbod verzorgd door Nieuwegeinse sportaanbieders voor kinderen tussen de 4-16 jaar.

De kerstvakantie Games vinden plaats van 10.00-12.00 uur bij sporthal ‘t Veerhuis in Hoog-Zandveld. Ook dit keer is het weer gelukt om een leuk en afwisselend programma voor de jeugd samen te stellen. Zo zullen trainers Peter en Sabrina ter Veld van “BC ‘t Gein” een badminton clinic verzorgen en Alwin de Wit van “Plezier en Spel” zal een gaaf lasergame spel neer gaan zetten. Tussen de activiteiten door wordt er ook nog eens gezorgd voor een gezonde smoothie door “Fairs – Eerlijk eten & drinken”. Dat alles is ook nog eens gratis maar vooraf aanmelden is wel gewenst en dit kan via onderstaande website.

Het doel van de vakantie games is om kinderen op een laagdrempelige manier in aanraking te brengen met diverse sport- en beweegactiviteiten in de wijk. Hierbij staat centraal dat kinderen plezier hebben tijdens de activiteiten. Dat de activiteiten in de smaak vallen blijkt wel uit het feit dat kinderopvang organisatie KMN Kind & Co elke keer weer deelneemt aan de vakantie games.

Lasergamen en badminton tijdens kerstvakantie games